Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
СТАИ ЗА ГОСТИ В ТРЯВНА
Запазената възрожденска архитектура и културното наследство на града ще направят Вашата почивка незабравима! А чистият планински въздух и красивите гледки от склоновете на планината ще ви откъснат от забързаното ежедневие на големия град.
СТАИ ЗА ПОЧИВКА В ТРЯВНА
Трявна е съхранява възрожденската архитектура и духа на предците ни. Можете да посетите редица галерии и музеи, като: Музей Райковата къща, Музей на резбарското и зографско изкуство, Даскаловата къща, Музей Тревненска иконописна школа и мн. др.
СТАИ ЗА ПОЧИВКА - ДРУМЕВИ
Трявна е малък и китен град, който съхранява наследството на тревненските възрожденски майстори. Предлага много възможности за туризъм и забавления за вашата лятна и зимна почивка.
ПОЧИВКА В СТАИ ЗА ГОСТИ - ДРУМЕВИ
Регионът на Тревненската планина изобилства от горски масиви, уникални растителни и животински видове, исторически паметници със световно значение. Тук могат да бъдат наблюдавани невероятни пейзажи, скални феномени, красиви водопади.

Стационарен телефон
+359 677 62050
Мобилен телефон
+359 887 016 696; +359 897 279 622; +359 876 765 134
Адрес
гр.Трявна ул. В.Левски 12
Свържете се с нас
Тонка и Димитър Друмеви
Резервирайте своята почивка
Насладете се на чистия планински въздух, тишина и спокойствие на град Трявна! Свържете се с нас на тел.: +359 887 016 696
Самостоятелни стаи "ДРУМЕВИ"
При нас можете да си починете пълноценно, сред тишина и кристално чист въздух. Ако обичате домашния уют при нас ще откриете оборудвана кухня с всичко необходимо за да си приготвяте сами храната (през лято, есен и пролет), а тези които предпочитат “активната” почивка, могат да разчитат на превъзходна кухня и богат избор от напитки в механа "Друмеви".
Тонка и Димитър Друмеви
Тонка и Димитър Друмеви собственици
За нас ще бъде удоволствие да бъдем ваши домакини!